Doneer als bedrijf

Overwegen jullie als bedrijf of organisatie om ons te steunen? Fantastisch! We leggen graag uit hoe je ons kunt supporten.

Eenmalige of structurele donatie
Lala Salama vindt het belangrijk dat je weet waaraan je bijdraagt en dat je daarin ook een keuze kan hebben. Als bedrijf of organisatie kan je eenmalig of maandelijks een donatie geven en aangeven waar je aan wil bijdragen. De lopende projecten zijn papprogramma’s, individuele sponsorprogramma’s en landbouwprogramma’s.

Lala Salama houdt jouw bedrijf of organisatie op de hoogte van de ontwikkelingen die door jullie bijdrage mogelijk is gemaakt. Indien je interesse hebt om je eigen keuze te maken aan welk programma je wilt bijdragen, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Voor een algemene donatie, waarbij Lala Salama de keuze maakt klik hier

Los van donaties staat Lala Salama ook altijd open voor leuke samenwerkingen. Sluit jouw bedrijf of organisatie aan bij de missie van Lala Salama of kan je op een andere manier iets voor ons betekenen? Neem dan contact met ons op.
Belastingvoordeel
Donaties aan Lala Salama zijn fiscaal aftrekbaar. Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), en hierdoor mogen donaties aan ons van de winst worden afgetrokken. Win-win!
Meer weten?
Voor meer informatie of advies kun je gerust contact met ons opnemen

Een duurzaam cadeau?

Ondersteun onze landbouwprojecten in Kenia door jaar te kiezen voor een duurzaam cadeau: Lala Tuinkers.

Help je mee?

Steun stichting Lala Salama met een eenmalige of periodieke bijdrage

image
Doneer