Belastingvrij schenken

Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons voor een langere periode steunen met een schenking? Geweldig! Maak slim gebruik van het belastingvoordeel op giften met een periodieke schenking.

Periodiek schenken

Als je een bedrag wilt schenken aan Lala Salama kan dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld via een periodieke schenking, die je vastlegt voor minimaal 5 jaar. Het grote voordeel voor jou als donateur: jouw gift is aftrekbaar van de belasting, ongeacht de hoogte van het bedrag. De belastingdienst heeft Lala Salama namelijk aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn giften van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar.

Hoe groot het belastingvoordeel is hangt af van je persoonlijke omstandigheden. Aan welke voorwaarden een periodieke gift precies moet voldoen om in aanmerking te komen voor aftrek, kun je lezen op www.belastingdienst.nl/giften.

Aan de slag

Download dan de overeenkomst periodiek schenken hier. Vul ‘m in en mail de overeenkomst naar info@lalasalama.org of stuur de overeenkomst naar:

Lala Salama
Jan van Galenstraat 17 G
1051 KE AMSTERDAM

Na ontvangst vullen wij de overeenkomst verder in en sturen deze zo spoedig mogelijk naar je terug. Bewaar de ingevulde overeenkomst goed: je hebt ‘m nodig bij je belastingaangifte voor de aftrek van de door jou gedane donatie.

Meer weten?
Voor meer informatie of advies kun je gerust contact met ons opnemen

Lees meer over

Doneren als bedrijf